dimecres, 15 de febrer del 2012

Oliver Klein

Oliver Klein - Primavera àrab, estiu marroquí. (dijous 23 de febrer de 2012: de 10,30 a 11,30)

Olveri Klein és professor de Ciències Polítiques a la Universitat Rovira i Virgili, i treballa també a l'Centre de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat Rovira i Virgili (URV Solidària) i Polítiques d'Immigració.
No és tampoc fàcil traçar el recorregut d'Oliver Klein degut a que igual que Josep Sánchez Cervelló, ha dut a terme tasques a diversos nivells i en diverses institucions. Començant per la universitat en els seus inicis a l'Universitat Autònoma de Barcelona, passant per la Universitat de Heidelberg, i finalment a la Universitat Rovira i Virgili des d'on ha anat desenvolupant la seva més recent activitat universitària. Però igualment se l'ha pogut veure destacant a nivell polític i municipal, o també en articles d'opinió en alguns mitjans i actes públics. Alguns mitjans el defineixen com a politòleg i d'altres també com a especialista en relacions internacionals.


Blog personal: Dels dies, de les persones i dels països - OLIVER KLEIN BOSQUET
Linkedin: Oliver Klein Bosquet | LinkedIn
Facebook: Oliver Klein Bosquet
Altres llocs web que parlen d'ell:
5ª edició de les Jornades “Visions d’Amèrica Llatina, recursos naturals: riquesa o espoliació?” | Xarxanet - Entitats i voluntaris de Catalunya per un món millor
Primera setmana amb Oliver Klein | Miquel Quintana
Oliver Klein | L'Hora
Universitat Rovira i Virgili - Sensibilització de la comunitat universitària i de la societat de l'entorn
eurolocal-cas » Blog Archive » PRIMAVERA ÀRAB, ESTIU MARROQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada