divendres, 17 de febrer del 2012

Ferran Izquierdo

Ferran Izquierdo - Del projecte sionista a la proclamació de l’Estat Palestí. (dijous 23 de febrer de 2012: de 9,30 a 10’30)


Ferran Izquierdo és professor titular de Relacions Internacionals al Departament de Dret Públic i Ciències Històrico-Jurídiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, i analista de la conflictivitat a l'Orient Mitjà i el paper dels recursos hidrogràfics d'aquesta zona.
Ha publicat els llibres: Poder y regímenes en el mundo árabe contemporáneo (Barcelona, Bellaterra/Cidob, 2009), Israel/Palestina: un segle de conflicte (Vic, Eumo, 2009), Poder y felicidad. Una propuesta de sociología del poder (Madrid, Los Libros de la Catarata, 2008), Guerra y agua. Conflicto político y carestía de agua en Palestina (Santiago de Compostela, Fundación Araguaney, 2005) i, amb Ignacio Álvarez-Ossorio, ¿Por qué ha fracasado la paz? Claves para entender el conflicto palestino-israelí (Madrid, Los Libros de la Catarata, 2007). Autor de nombrosos articles sobre Orient Mitjà, Israel i Palestina en revistes especialitzades, també és col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació com la BBC (emissió en castellà), Radio 4 i Catalunya Cultura, entre d'altres.

Biografia: Los Libros de la Catarata
Edicions Bellaterra
Mediteranian Cultural Studies
Entrevistes: Entrevista a Ferran Izquierdo
Colònies al s. XXI. Ferran Izquierdo - YouTube
Entrevista a Ferran Izquierdo - YouTube
Ocupació planificada / Israel i Palestina... Ferran Izquierdo on Vimeo
Raons del conflicte / Israel i Palestina... Ferran Izquierdo on Vimeo
Articles: POLITICA E ISLAMISMO. Ferran Izquierdo Brichs. Revista Alif Nun.
Ferrán Izquierdo alude a la rebelión contra las élites en los cursos de la UPO - El Correo de Andalucía
Israel i Palestina: un segle de conflicte
Librería Tirant Lo Blanch - Breve introducción al conflicto palestino-israelí. Ferran Izquierdo Brichs.
Ferrán Izquierdo Brichs. Breve introducción al conflicto palestino-israelí - Revista de Estudios Internacionales Mediterráneos
LA CUESTIÓN OCULTA Y OTROS TEXTOS. Tres ensayos sobre los orígenes del desposeimiento palestino en la era del sionismo | Bósforo Libros
Llibreria Tirant Lo Blanch - Ferran Izquierdo Brichs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada